Skip to content

Document Header

Преглед спортског викенда

Преглед спортског викенда published on

Главни спортски догађај протеклог викенда је био фудбалски турнир за млађе категорије „Kids 2017“.fudb. lopta

Учествовала су деца рођена од 2005. до 2010. годишта. Организацију је успешно одрадио фудбалски клуб „Врњачка Бања“, а такмичило се преко 60 екипа у вњачкој хали спортова. Остварени су следећи резултати. Код 2005. годишта прво место је освојио „Колашин“, а друго место „Мали Бор“. Код 2006. годишта прво место је припало „ЕСК 99“ из Новог Пазара, друго место је заузео клуб „Бернабеу“ из Подгорице. У конкуренцији деце рођене 2007. године најбољи је био „Рудар“ из Косовске Митровице, а за њима „Тиф“ Косовска Митровица. Прво место код 2008. годишта је заузео „Спорт клуб“ из Новог Пазара, а за њим су одмах били чланови екипе „Мали Бор“ из Бора. Најбољи код 2009. годишта је био клуб „Морава“ из Ћићевца, а на друго место се пласирао наш клуб „Врњачка Бања“. Код најмлађих учесника, рођених 2010. године победио је „Напредак“ из Крушевца, а на другом месту је „Кикер“ из Краљева. Најбоље екипе су добиле медаље и пехаре, као и најбољи појединци.спорт 11

Одиграно је последње јесење, 11. коло у другој регионалној лиги Запад за кошаркаше. „Стари Рас“из Новог Пазара је победио „Гоч“ са 99:73. Треба поменути да је „Гоч“ отпутовао на ову утакмицу у јако младом саставу без најискуснијих играча.

„Гоч“ пролећни део сезоне дочекује на деветом месту са две победе и девет пораза.

Бриџ клуб „Врњачка Бања“ је био домаћин лиге централне Србије. Мечеви су одржани у хотелу „Слобода“, а такмичило се седам екипа. Наши бриџисти су остварили четири победе и два пораза. Након два круга такмичења, они су на другом месту.

И за крај резултати са регионалног појединачног првенства у билијару, који је организовао билијар клуб „Москва“. Учествовало је двадесет и два играча, а прво место је освојио Митровић Владимир из Чачка, друго Брковић Владимир из Горњег Милановца и треће Раденковић Стеван из Врњачке Бање.

 

Н.Ц. и М.С.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial