Skip to content

Document Header

ПРЕГЛЕД СПОРТСКОГ ВИКЕНДА

ПРЕГЛЕД СПОРТСКОГ ВИКЕНДА published on

Најбитнији догађај протеклог спортског викенда када је реч о врњачким спортистима су биле кружне трке на Ушћу у Београду.

Вицешампион државе Драган Стојковић

Нашем Драгану Стојковићу из АМКК “Верба спорт” је било и довољно и друго место да био постао првак Србије у класи 8 “super production 2000. Стојковић је одлично стартовао, заузео жељено друго место, контролисао трку да би му се три круга пре краја десио невероватан пех и проблем са аутомобилом који га је укупном пласману коштао титуле првака за свега два бода у укупном поретку. И други возач АМКК “Верба спорт” млади и таленотвани Давид Стојковић је у класи “мали Н имао проблема са мењачем свог аутомобила и није завршио трку.

Кренула су и фудбалска такмичења, а у шумадијско-рашкој зони је одиграно треће коло уз добре резултате врњачких тимова. Тако је “Гоч” на свом терену победио “Полет” из Ратине са 2:1 погоцима Апостоловића и Ђаковића, док је “Реал” из Подунаваца са 4:1 у гостима победио “Трепчу” из Косовске Митровице (два гола Матејића и по један Јовановића и Цветтковића). У рашком округу се такође играло треће коло, па је тако “Омладинац” из Новог Села декласирао на домаћем терену “Будућност” из Конарева са 5:1, док је “Напредак” из Грачаца победио “Матаруге” са 5:2. И на крају “Поповићи Врњци” су победили “Рас” из Новог Пазара са 3:2.

Клуб малог фудбала “Олимп” је у оквиру припрема за нову сезону у недељу 2. септембра организовао врло јак турнир у којем је учешће узело четири тима. “Олимп” је након пораза у полуфиналу од прволигашког “Јастребца” из Блаца од 1:3 у борби за треће место изгубио од екупе “Економац 2” из Крагујевца са 0:6. Ваља рећи да је у овој другој утамици тренер Пршић шансу прушио млађим играчима.

Н.Ц. и М.С.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial