Skip to content

Document Header

Преглед спортског викенда

Преглед спортског викенда published on

Спортски викенд иза нас је обележило учешће нашег младог каратисте Милоша Атанасковића на светском првенству у Мађарској. Он се такмичио у категорији млађи сениори и освојио четврто место. У борби за бронзану медаљу поражен је од репрезентативца Румуније.преглед-sportskih-desavanja

У Хали спортова „Владе Дивац“ за викенд у организацији Џудо клуба Врњачка Бања је успешно  одржан турнир у којем  је учешће узело седамнаест клубова и преко сто такмичара.

Шахисти Шах клуба Врњачка Бања су за викенд у Крагујевцу одиграли шест кола којим су окончали такмичење у другој лиги Србије, шаховског савеза централне Србије. Након једног нерешеног меча (4:4, са шахистима Слободе из Ужица) и пет пораза они се селе у нижи ранг такмичења.

За разлику од њих Бриџ клуб Врњачка Бања је изборио пласман у Прву лигу Србије. Они су у одлучујућем мечу савладали Бриџ клуб „Срце“ из Ниша. Од следеће сезоне Бриџ клуб Врњачка Бања ће се такмичити у првој лиги која броји сам клубова.

Рукометаши Гоч Меркура настављају са победама, прошлог викенда су са 38:23 савладали Жупу из Александровца у другом колу.

Фудбалери Гоча су свој сусрет са Карађорђем одложили за среду, али је зато Омладинац из Новог Села савладао Матаруге са 4:3.

И Реал из Подунаваца је био успешан у прошлом колу, они су са 2:0 савладали Ибар из Матарушке Бање.

Борац из Вранеша је поражен 1:3 на свом терену од Раса из Новог Пазара.

Пораз је доживео и Напредак из Грачаца, 3:0 на гостовању екипи Минерал 2013.

И за крај овог прегледа, велики дерби Друге општинске лиге Морава Врњци – Штулац је окончан победом домаћина 2:0.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial