Skip to content

Document Header

Преглед спортског викенда

Преглед спортског викенда published on

Најбитнији спортски догађај протеклог викенда био је наступ бриџ клуба „Врњачка Бања“ на купу „Радета Антић“ у Београду.спорт s.

Одлично организован од бриџ савеза Србије куп је одржан у Саве Центру уз учешће преко двадесет и пет екипа. Наш клуб је наступио донекле ослабљен и одатле резултат од три победе и четири пораза. Екипу су овога пута чинили: Драган Стојковић, Владан Ђорђевић, Дарко Радосављевић и Владимир Нешић. По повратку у Врњачку Бању Стојковић је за Врњачке Новине изјавио да је делимично задовољан оствареним резултатом, али да је циљ била и промоција клуба на самом такмичењу што је са успехом остварено.

Рукометаши „Гоч Меркура“ су окончали јесењу сезону наступом у 11. колу Прве лиге Запад у ком су поражени на гостовању у Горњем Милановцу од екипе „Омладинца“ 28:22. Наши рукометаши тако завршавају јесењи део такмичења на шестом месту са пет победа и шест пораза.

За викенд су активни били и чланови футсал клуба „Олимп“. Они се такмиче у Трећој Футсал лиги Србије, а свој меч су играли у Пријепољу против тамошњег „Жупског Рубина“. Поражени су са 3:2 и јесен завршавају на петом месту са четири победе, једним нерешеним резултатом и четири пораза.

Као и рукометаши и они своја такмичења настављају у фебруару.

Кошаркаши „Гоча“ се такмиче у Другој регионалној лиги Запад у оквиру које је одиграно 9. коло. Гостовали су у Аранђеловцу и поражени су од тамошње „Шумадије“ са 101:72. До краја првог дела сезоне кошаркашима предстоје још два кола.

Јуниори кошаркашког клуба „Гоч“ се сутра састају са Радничким из Крагујевца у 18 и 30 у оквиру седмог кола јуниорске лиге Центар.спорт 11

Одбојкаши „Грачаца“ су у великом дербију савладали директне супарнике за прво место екипу „Рибнице 2“ са 3:2 и тако засели на лидерску позицију друге лиге Запад.

Њихов досадашњи скор је седам победа и два пораза.

И за крај овог спортског прегледа један резултат из међуопштинске лиге у којој се такмиче одбојкашице „Врњачке Бање“, оне су у седмом колу поражене од екипе „Техничара“ са 0:3.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial