Skip to content

Document Header

Преглед спортског викенда

Преглед спортског викенда published on

Одбојкаши „Грачаца“ су у дербију кола победили „Партизaн“ из Липљања са 1:3 и јесењу сезону окончавају на првом месту друге лиге Запад са осам победа и два пораза.спорт 11

Одбојкашице „Врњачке Бање“ су одиграле последње јесење, осмо по реду коло у међуопштинској лиги. На гостовању у Трстенику су од екипе „Књегиње Милице“ изгубиле са 3:0. Зимску паузу дочекују на шестом месту са две победе и шест пораза.

Пионири кошаркашког клуба „Гоч“ су за викенд остварили још једну победу са 67:34 и на првом месту са осам победа и једним поразом..

Стонотенисери се такмиче у међурегионалној  лиги, група Б, на програму је било шесто коло, а „Гоч“ се састо са екипом „Лешка“  и поржен је са 1:4, сада су четврти су на табели, са три победе и три пораза.

За викенд је у нашој Хали спортова организован и успешан турнир у одбојци за пионире и пионирке. Организатор је био одбојкашки клуб „Гоч“, код пионира је наступало шест екипа, прво место је освојио „Нови Пазар“ који је победио екипу  „Борца“ из Параћина са 2:0, код пионирки прво место је освојио „Кнез Лазар“ из Крушевца који је победио „Рибницу 04“ са 2:0 из Краљева.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial