Skip to content

Document Header

Престижне европске награде додељене “Меркуру”

Престижне европске награде додељене “Меркуру” published on

На свечаној церемонији у Лондону 28. марта Специјална болница „Меркур“ освојила је две  престижне европске награде за најбољу регионалну болницу и менаџера године.Prestizne evropske nagrade

Представници „Меркура“ директор др sc. med.  Дејан Станојевић и руководилац маркетинга Миодраг Миљковић,  присуствовали су свечаној церемонији проглашења победника у оквиру самита лидера „Достигнућа 2017“ који представља платформу о новим трендовима, о улози директора у достигнућима компаније и развитку региона, улагању у напредне регионе, територије и послове.

– Веома смо поносни на ове награде, посебно што су оне пристигле у години у којој се у „Меркуру“ обележава јубилеј од 70 година успешног постојања. То је потврда да су сви наши развојни напори и активност били адекватно постављени и свакако је подстицај за реализацију нових пројеката у будућности које смо планирали, изјавио је директор Меркура др sc. med.  Дејан Станојевић.

Ове награде представљају високо цењено глобално признање за изузетност, што је изазвало осећај великог поноса и узбуђење код свих запослених у „Меркуру“.

Награде су потврда да „Меркур“ као медицински центар, на челу са тако изузетним вођом др sc. med.  Дејаном Станојевићем, својом активношћу успева да прати захтеве и критеријуме највишег нивоа. На то указује чињеница да институција која додељује поменуто признање, узима у обзир само врхунска достигнућа, ефективан рад и креирање позитивне слике на регионалом нивоу у 2016.години.

– Као неки критеријуми за избор победника међу номинованима наводе се лидерство и личност, професионализам, образовање и менаџерске вештине директора као и стратешка визија, укупан учинак болнице, мултидисциплинарност услуге, повољни извештаји од стране пацијената, фокус на пацијентима и њиховом задовољству, рекао нам је руководилац маркетинга Миодраг Миљковић.

Организатори овог престижног догађаја су Европска бизнис асоцијација (ЕБА), ЕБА конференције и Међународни клуб лидера.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial