Skip to content

Document Header

Приступачне цене смаштаја у Врњачкој Бањи

Приступачне цене смаштаја у Врњачкој Бањи published on

Врњачка Бања привлачи туристе са приступачним ценама смештаја које су последњих неколико година на истом нивоу и које су прилагођене свачијем стандарду.smestaj u vrnjackoj banji

Ових дана се може боравити у одмаралишту „Слатина“ за 500 динара за ноћење и 700 динара ноћење са доручком.  Изузетно је повољан боравак у одмаралишту „Променада“ где је ноћење са доручком 1.190 динара, а полупансион 1.530 динара, у коначишту „Слобода“ полупансион 1.100 дин, у хотелу „Фонтана“ полупансион 1.500 динара, у одмаралишту „Панонија“ ноћење са доручком 1.280 дин, а полупансион 1.780 дин.

Кревет у приватном смештају, у зависности од локације и опремљености, креће се од 300 до 600 динара, док је закуп апартмана од 1.500 до 3.500 динара у зависности од величине, локације и категорије.

Приметно је да је протеклих неколико година Врњачка Бања своју понуду обогатила новим мањим породичним хотелима. Готово сви поседују модерне спа центре а већина и отворене базене. По овим садржајима Врњачка Бања далеко предњачи у односу на друге туристичке центре Србије. Ови објекти, између осталог, нуде луксузне апартмане, конгресне сале, спортско – рекреативне садржаје, ексклузивне велнес центре, релакс и бјути зоне.

Цене улаза на неки од шест отворених базена: 150 динара (Клобук), 200 дин. (Олимпијски), 350 дин. (Рај), 400 дин. (Девеџић), 500 дин. (Аква парк Сани хил), 1.200 дин. (Соларис).

Новоотворени ресторани са својим разноврсним понудама кулинарских специјалитета могу да одговоре на потребе наших туриста: „Код Колета“, „Мињон“, „Нумеро уно“, „Наша кафана“…

– Врњачка Бања је центар летњих дешавања у Србији. Међународни Врњачки Карневал (12–19. јул),  Фестивал филмског сценарија (14–18. август), Дани Данила Бате Стојковића (10–13. август), Фестивали класичне музике (20–30. јул), театра, ликовног стваралаштва, позоришта, књижевних остварења, Фестивал забавне и Фестивал народне музике, Фестивал електронске музике „Лав Фест“ (6–8. августа) који је прошле године одушевио све са професионалном организацијом и бројем посетилаца, само су неке од манифестација, које окупе на стотине хиљада посетилаца и највеће домаће и иностране звезде.
М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial