Skip to content

Document Header

Пројекат “Агро бизнис инкубатор- смањење незапослености младих”

Пројекат “Агро бизнис инкубатор- смањење незапослености младих” published on

У  сали СО  Врњачка Бања  дана 26. и 27. децембра одржане су обуке за почетнике у пословању и за израду бизнис планова као прве у сету обука у оквиру Пројекта „Агро-бизнис инкубатор – смањење незапослености младих“.obuka u okviru projekta agro biznis

Обуке су одржане од стране Aгенције за просторни и економски развој Рашког и Моравичког округа из Краљева. Ова Агенција је исте обуке одржала и на Агрономском факултету у Чачку 22. и 23. децембра. Крајем децембра су такође одржане обуке на исту тему и на Пољопривредном факултету Универзитета у Београду (28. и 29. децембра) и у Канцеларији за младе у Новом Пазару, такође од стране Регионалних развојних агенција из Београда и Новог Пазара (22. и 23 децембра). Укупан број корисника који је прошао обуке је 150 младих особа који су јако заинтересовано пратили излагања предавача и стекли основна знања о свему што је потребно за покретање и вођење бизниса, као и како да своју пословну идеју претворе у бизнис (пословни) план. Евалуациони упитници су показали да су корисници задовољни обуком.

Носилац пројекта је Центар за децу и омладину из Врњачке Бање.

Партнери на пројекту су: Пољопривредни факултет Универзитета у Београду, Агрономски факултет у Чачку, Фонд за унапређење пољопривреде и рурални развој општине Врњачка Бања и Канцеларија за младе Нови Пазар.

Овај пројекат је подржан од Амбасаде Сједињених Америчких Држава у Србији
Свеобухватни циљ пројекта је да за незапослене младе особе и студенте обезбеди подршку са специјализованим знањима у раној фази покретања њихових бизниса.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial