Skip to content

Document Header

ПРОМОЦИЈА БАЊЕ У ИНТЕРЕСУ СВИХ ХОТЕЛИЈЕРА

ПРОМОЦИЈА БАЊЕ У ИНТЕРЕСУ СВИХ ХОТЕЛИЈЕРА published on

Врњачки хотелијери одржали четврти радни састанак у „Меркуру“

Промотивни филм о Врњачкој Бањи и нови софтвер „Инфо киоска“ представљени су хотелијерима и туристичким посленицима на радном састанку, одржаном 7. новембра у „Новом Меркуру“, којим је председавао председник Општине БобанЂуровић. Нова, радна верзија софтвера, коју је израдио маркетиншки тим Специјалне болнице „Меркур“, пуштена је експериментално на „Инфо киоску“ који се налази код термоминералног купатила, а биће инсталирана и на осталим „Инфо киосцима“ који су постављени у Врњачкој Бањи. Реч је о бржем, детаљнијем, а једноставнијем софтверу који омогућава корисницима да у неколико „кликова“ добију све важне информације о Врњачкој Бањи. Екрани на постављеним „инфо киосцима“ не функционишу тренутно на температурама испод -5 степени, али ће и тај проблем ускоро бити отклоњен, рекао је Миодраг Миљковић, руководилац маркетинга Специјалне болнице „Меркур“.

Састанку хотелијера и туристичких посленика присуствовао је и глумац Милутин Мима Караџић, који представио идеју о снимању играног серијала, попут „Будве на пјену од мора“, кроз који би се промовисала Врњачка Бања у нашој земљи и земљама региона, са својим садржајима и потенцијалима. Серија би се снимала  у августу, септембру и октобру и кроз 12 епизода обухватила екстеријерно Врњачку Бању и све њене знаменитости. Сценарио за серију је у припреми, а договорено је да осим Врњачке Бање, буду промовисани и аеродром „Морава“ код Краљева, планине „Гоч“ и „Копаоник“, као и све историјске знаменитости овог краја.

На ранијим састанцима радне групе врњачких хотелијера, туристичких посленика и председника Општине, договорено је да се више пажње посвети промо филмовима о нашем туристичком месту, па је присутнима приказан први, од планирана четири, за који је сценарио урадио Јован Маринковић.

С. Станојчић

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial