Skip to content

Document Header

ПРОМОЦИЈА ФИРМЕ„APIMELL DOOEL“ ИЗ ОХРИДА

ПРОМОЦИЈА ФИРМЕ„APIMELL DOOEL“ ИЗ ОХРИДА published on

ЛЕКОВИТИ ПРОИЗВОДИ НА БАЗИ ПРОПОЛИСА И ЕТЕРИЧНИХ УЉА

У „Меркуру“, 13. децембра, одржана је презентација намењена лекарима који раде у здравственим установама у Врњачкој Бањи. Реч је о производима из Северне Македоније (три додатка исхрани и један козметички производ) фирме „Apimell dooel“ из Охрида чији је ексклузивни увозник и дистрибутер „МПМ Полипласт“ доо Врњачка Бања. Учесници презентације били су: др Петар Бачевски, спец. дерматовенерологије, власник „Apimell“-а, Наум Трпчески, директор, др Димитри Бачевски, лекар опште медицине и Мартин Пандовски, доктор стоматологије.

Др Бачевски упознао је врњачке лекаре са својим вишедеценијским радом и детаљно образложио медицинско терапијски ефекат својих традиционалних рецептура производа на бази прополиса и етеричних уља насталих применом јединствене  технологије  за производњу хипоалергеног прополиса.

– Желимо да поделимо корисне и квалитетне производе за здравље са корисницима на нашем српском тржишту. Стицајем околности, имали смо прилику да се више пута уверимо у благотвотно дејство свих препарата фирме „Apimell“ и одлучили смо, за почетак, да региструјемо и увеземо четири, по нама најпотребнија, препарата, а све то на основу дугогодишње сарадње са „Apimell“-ом који је наш купац амбалаже, рекла нам је Славица Пајић, сувласница „МПМ Полипласт“.

Proangy активно учествује у имуном одговору и има антиоксидативно дејство. Јача деловање антибиотика, а истовремено смањује њихово штетно дејство. Спречава појаву гљивица у усној дупљи и успешно уклања бол у усној шупљини другог порекла. Препоручује се за ублажавање акутних и хроничних обољења ждрела – Faringitis, обољење горњих дисајних путева и код запаљење крајника.

Paradent  је сложен биокомплекс активних супстанци. Значајно помаже код парадентозе, гингивитиса и  стоматитиса.Не нарушава нормалну флору и не изазива микробну резистенцију.

Propolis Forte 25%, високо концентрован раствор прополиса, је природни имуностимулатор и делује корисно на све системе органа у човековом телу. Препоручена намена: иритација слузокоже усне дупље, нарушен дигестивни тракт, побољшање функције имуно система, разне повреде коже.

RosaCease крема је високо ефикасна и јединствена терапија за розацеу, периорифицијални и радијацијски дерматитис ( кожна реакција која се јавља као нуспојава радиотерапије или понекад након интервентне радиологије).

М.Ст.Ј.

Antrfile

Др Петар Бачевски (1955) дипломирао је на Медицинском факултету у Скопљу. Каријеру је започео као доктор опште медицине у „Охридском медицинском центру“. Др Бачевски  је 1987. године основао „Apimell“, фармацеутску компанију. Завршио је специјализацију дерматовенерологије на Медицинском факултету у Скопљу.  Био је дугогодишњи начелник диспанзера за дерматовенерологију у Охриду, а последњих 5 година има приватну праксу. Учествовао је као независни истраживач и сарадник у преко 100 научних радова.

До 2019. године, „Apimell“ Dr. Bacheff лансирао је 20 производа који су и даље најтраженији у овој категорији препарата. „Apimell“Dr. Bacheff активно учествује у развоју фитофармације спонзоришући клиничка испитивања и истраживања, стипендије младих стручњака и популаризацију апитерапије.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial