Skip to content

Document Header

Промоција књиге “Маги: Као да је била некад”

Промоција књиге “Маги: Као да је била некад” published on

Гост Народне библиотеке „Др Душан Радић“ у четвртак 19. априла биће Душан Весић, наш познати рок новинар. Он ће том приликом промовисати своју нову књигу „Маги: Као да је била некад“, објављену за београдског издавача Лагуну.margita

Ово је уједно и наставак циклуса трибина „Рок и књижевност“.

Књига „Маги: Као да је била некад“ је узбудљиво и свеобухватно сведочење о трагичној судбини и огромном таленту Маргите Стефановић, особе која је својом појавом и деловањем обележила осамдесете у Београду, али и много шире. Књига доноси многе до сада непознате податке, не само о Маргити, већ логично и о комплетној каријере групе Екатарина Велика.

„Маги: Као да је била некад“ је одмах по изласку изазвала велику пажњу јавности, две трећине почетног тиража који износи 3000 примерака је већ продато, а недавно је књига изашла и на хрватском тржишту. Промоција у Врњачкој Бањи ће бити прва од појављивања књиге.

Осим могућности да се чује аутор књиге, на крају трибине је остављена могућност и да се аутору директно поставе питања, као и да се књига купи на лицу места по повлашћеној цени. Модератор ће бити Мирослав Сташић.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial