Skip to content

Document Header

ПРОМОЦИЈА „МЕРКУРА“ У СТОКХОЛМУ

ПРОМОЦИЈА „МЕРКУРА“ У СТОКХОЛМУ published on

У хали Харвард, стокхолмског конференцијског центра „United Spaces Conference Centre“, у „Waterfront building“, 16. марта организован је промотивни догађај од велике важности за развој туризма у Србији. Наиме, у организацији Српско-шведског пословног савета и Амбасаде Србије у Стокхолму представницима шведских туристичких агенција, туристичких новинара и шведских компанија, промовисани су српски национални авио-превозник Air Serbia и највећи српски спа центар „Меркур“ из Врњачке Бање.merkur

 Промоцију је отворио Зоран Јовановић, први саветник и конзул Амбасаде Републике Србије, а модератор је била Јованка Миљевић, секретар Српско-шведског пословног савета. Присутним Швеђанима услугу и компаративне предности „Меркура“ представио је Миодраг Миљковић, директор маркетинга, а презентацију Ер Србије водила је Бранислава Нешић, менаџер продаје Ер Србије за западна тржишта. Сваки посетиоц добио је поклон-кесу са промо-материјалима и сувенирима.

 – Свој долазак потврдило је више од тридесет агенција, туристичких новинара и представника шведксих компанија који планирају да своје раднике шаљу у Србију. Због изузетног интересовања шведске стране, након презентационог дела планиран је Б2Б догађај, на припремљеним штандовима српских фирми, изјавила је Јованка Миљевић. Посебан куриозитет било је извлачење награде за присутне посетиоце, коју су заједнички креирали Ер Србија и „Меркур“ – лет до Београда и назад, уз седам дана спа пансиона у „Меркуру“, за две особе”.

 Централном догађају претходили су билатерални састанци у Малмеу и Стокхолму, које су представници „Меркура“ имали са шведским агенцијама за културни, здравствени, спа и сениорски туризам. Међу њима су и највећи туроператери, као што су TUI-Nordik (Tema Resor), Skandorama, Grandturs, Travel-Eksperts, M&N travel, Egencia, Reseskaparna…

– Са представницима Ер Србије договорили смо посебан састанак на коме ћемо да размотримо модалитете унапређења понуде за шведске госте у области медицинског туризма. Ер Србија је показала изузетну заинтересованост да кроз овај, до сада недовољно коришћен модел, повећамо број путника који ће да лете за Србију, каже Миодраг Миљковић.

М.Ст.Ј.

 

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial