Skip to content

Document Header

Промотивна кампања “Види Србију” у Врњачкој Бањи

Промотивна кампања “Види Србију” у Врњачкој Бањи published on

Туристичка организација Врњачке Бање учествовала је на промотивном догађају „Види Србију – које моменте ћеш памтити овог лета?“ који је одржан у суботу, 2.јуна, на Авали.vidi srbiju 22

Караван Туристичке организације Србије “Види Србију” које моменте ћеш памтити овог лета“, започео је своју промотивну летњу кампању испод симбола Београда, са платоа Авалског торња. Следећа дестинација је Врњачка Бања која ће 8. јуна угостити преко 25 градова из целе Србије који ће представити своју летњу туристичку понуду.

Туристичка организација Врњачке Бање представила је своју туристичку понуду и манифестације за летњу туристичку сезону, и најавила прославу јубилеја 150. година организованог бављења туризмом.ljajic 1

Промотивнa кaмпања Туристичке организације Србије (ТОС) под називом „Види Србију“, намењена домаћим гостима у циљу представљања туристичке понуде Србије у летњем периоду, наставља се и ове године. Резултати које је ова промотивна активност ТОС-а дала у 2015., 2016. и 2017. години претходили су планирању овогодишње кампање.

Свечаности је присуствовао и министар трговине туризма и телекомуникација Расим Љајић, који је истакао да држава у овој години наставља са развојем и улагањем у нове туристичке потенцијале и обнавља старе, као и са кампањом за доделу бесплатних ваучера за одмор у Србији.

 

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial