Skip to content

Document Header

Прва беба у 2017. години у Врњачкој Бањи

Прва беба у 2017. години у Врњачкој Бањи published on

Врњачка Бања је свог првог новог становника добила 5. јануара, а то је Анастасија Рогановић.прва беба у 2017. у бањи

Ову лепу вест добили смо из службе Патронаже Дома здравља „Др Никола Џамић“ у Врњачкој Бањи. Информацију смо добили од Наташе Ђукић, више патронажне сестре Дома здравља која је у више наврата обилазила Анастасију и њене родитеље у циљу помоћи родитељима практично и саветима како да негују своје новорођенче.

Посетили смо породицу Рогановић и сазнали да је реч о младом брачном пару којима је Анастасија прво дете. Мама Аница има 18 година а завршила је туристичку школу у Смедереву, док отац Момир има 26 година, по струци је угоститељски радник, тачније конобар, тренутно без запослења.

Мама Аница је прошле године учествовала у такмичењу “ Звезде Гранда”под девојачким презименом Алексић, а током лета је боравила у Франкфурту у Немачкој, где је радила и тамо је упознала свог будућег супруга. Момир нам даље прича да је своју супругу запросио на једној врњачкој манифестацији – Првом мото фесту одржаном почетком јула у Врњачкој Бањи, на концерту групе „Кербер“. Иначе, Момир Рогановић је члан Мото клуба „Спартанци“ у Врњачкој Бањи.roganovići- moto skup v. banja

Претпостављамо да ће мала Анастасија наследити таленат за певање од своје мајке, али приликом наше посете нисмо имали прилику да је чујемо зато што је мирна и добра беба.

Аница нам је још рекла да је беба на рођењу имала 3,3 килограма и да је била дугачка 50 центиметара. Беба сиса и мало је дохрањују, а  ови млади родитељи су нежни и озбиљно су схватили своју нову, велику улогу родитељства.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial