Skip to content

Document Header

Радионица о пројектном управљању

Радионица о пројектном управљању published on

Радионица на тему  „Припрема предлога пројеката у оквиру Програма прекограничне сарадње Србија – Црна Гора 2014-2020“ одржана је 24. и 25. октобра 2018. године у Врњачкој Бањи.Radionica e

У оквиру припрема за расписивање Другог позива за достављање предлога пројеката радионицу су организовали Министарство за европске интеграције Републике Србије и Канцеларија за европске интеграције Владе Црне Горе уз помоћ Заједничког техничког секретеријата Програма.

Радионици је присуствовао велики број представника националних и локалних институција, развојних агенција, невладиних организација из програмског подручја. Учесницима је током два дана обуке детаљно представљен Програм прекограничне сарадње две земље, његови циљеви, структура и приоритети, али и практични савети о начину аплицирања, припреми матрице логичког оквира, праћењу, извештавању као и планирању буџета пројекта. На крају радионице   сви  заинтересовани имали су прилику да добију одговоре на питања и учествују у  дискусији.

Програм прекограничне сарадње Србија – Црна Гора 2014-2020 финансира Европска Унија у оквиру Инструмента за претприступну помоћ (IPA II), а у циљу јачања друштвено-економског развоја у прекограничном подручју између Србије и Црне Горе.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial