Skip to content

Document Header

Радни састанак НАЛЕД-а у Врњачкој Бањи

Радни састанак НАЛЕД-а у Врњачкој Бањи published on

Чланови Извршне канцеларије Националне алијансе за локални економски развој одржали су 26. фебруара у згради Општине Врњачка Бања састанак годишњег радног планирања.naled

Састанак је отворио председник Општине Врњачка Бања и члан Надзорног одбора НАЛЕД-а, Бобан Ђуровић, а присуствовало је око 40 чланова НАЛЕД-а, представници локалне самоуправе, јавних предузећа и локалне привреде.
Према речима извршне директорке НАЛЕД-а,  Виолете Јовановић, састанак је одржан са циљем да се у складу са стратешким планом поставе радни циљеви за годину која је на почетку, као и да се чланови тима упознају са обавезама и циљевима ове организације. Говорећи о резултатима, извршни директор НАЛЕД-а је истакла да је прошла година била успешна, напомињући да им је циљ да се што више предлога и мера ове алијансе за локални економски развој нађе у законима и прописима.
НАЛЕД сваке године радни састанак одржава у другом граду, а овим су желели да укажу почаст својој чланици, Врњачкој Бањи, која ове године прославља јубилеј, век и по организованог бављења туризмом.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial