Skip to content

Document Header

„РАЈ НА ЗЕМЉИ“ У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

„РАЈ НА ЗЕМЉИ“ У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ published on

Врњчани и гости били су у прилици да 14. октобра погледају позоришну представу „Рај на земљи“.

Врњчани и гости били су у прилици да 14. октобра погледају позоришну представу „Рај на земљи“. Режију потписује Пеђа Марковић, док је аутор музике и текста Саша Милошевић – Маре. Представа је у постпродукцији ФАВИ и у продукцији HIGHLAND.

У представи игра Ања Мит у улози Еве Милер, до скоро конобарице, помоћне куварице, која за мало да постане и шеф персонала у кафани „Два ражња“ а сада жели да постане певачица. Прву улогу играла је у серији „Комшије“. Гледали смо је у серијама „Истине и лажи“, „Сенке над Блаканом“ и „Далеко је Холивуд“. Ања се опробала и у улози водитеља емисије Ауто-мото шоу на ТВ Прва и О2. Играла је у позоришним представама „Мајстори мајстори“, „Мистер Долар“ и „Цигани лете у небо“.

Стефан Бузуровић представио се врњачкој публици у улози Адама Коена који је по дединој препоруци завршио за адвоката, али не жели да буде адвокат већ естрадни менаџер. Игра Павла у серији „Истине и лажи“. Публика га препознаје и као глумца и водитеља неколико ТВ и радио емисија од којих су актуелне „ТВ чорба“ на О2 ТВ и „Ауто-мото шоу“ на ТВ прва и О2. Глумом је почео да се бави са само четири године на сцени Народног позоришта, где и даље активно игра.

Дуо комедија „Рај на земљи“ је прича о сусрету двоје људи са потпуно различитим начином живота, како социјалног тако и професионалног. Ева и Адам желе да изграде потпуно нове каријере и оно што им је заједничко јесте сан да направе свој „рај на земљи“.
Прича преплављена духовитим, али и емотивним сценама, дочарала је публици како је тежак пут до звезда. Из перспективе комичног представа истиче велики број људских особина тако да је сваки гледалац могао да се идентификује са неком од њих.
Публику је насмејала ова прича која на духовит и виспрен начин показује трновит пут до успеха и људску борбу до „парчета раја“.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial