Skip to content

Document Header

Редовна акција добровољног давања крви

Редовна акција добровољног давања крви published on

У суботу 10. октобра 2015. године, у периоду од 09 -12 часова, у просторијама Основне школе у Липови, биће организована редовна акција давања крви.dobrovoljno davanje krvi lipova vrnjacke novine
У Црвеном крсту позивају све добровољне даваоце, да дају крв и тако помогну онима којима је ова драгоцена течност неопходна.
“Редовна акција добровољног давања крви, организује се у суботу 10. октобра 2015. године, у времену од 09 – 12 часова, у Основној школи у Липови. Сва прикупљења крв биће намењена нашим грађанима, који се лече у болници у Краљеву. Очекујемо солидан број наших редовних давалаца који учествују на овим акцијама”, речи су Слободана Дишовића, секретара Црвеног крста Врњачка Бања.
Овакве и сличне акције су неопходне, како би се подмириле потребе болесника. Из тог разлога Црвени крат Врњачке Бање, у сарадњи са Трансфузијом Војно-медицинске академије у Београду, већ 23. октобра 2015. године организује нову акцију добровољног давања крви, у којој ће учешће узети и студенти Факултета за хотелијерство и туризам, а која ће бити одржана у Малој сали спортске хале.
Из Црвеног крста апелују на све људе доброг здравља и добре воље, који су у могућности да се одазову акцијама добровољног давања крви и помогну онима чији живот зависи од ове течности.
Срђан Удовичић

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial