Skip to content

Document Header

Репрезентативнији изглед врњачког биоскопа

Репрезентативнији изглед врњачког биоскопа published on

Дугогодишњи проблем врњачког Биоскопа, прокишњавање у делу где се налазе санитарне просторије решен је током овог лета.Sredjiv.bioskopa

Према речима Саше Миленковића, директора Културног центра, током јула месеца, изведени су радови на замени кровног покривача, лимова у простору где се налазе санитарне просторије и препокривена је тераса испред улаза у Биоскоп.

Ово је пројекат који финансира Филмски центар Србије са учешћем Културног центра.

Санитарне просторије, односно тоалети су реновирени, уграђена је нова ПВЦ столарија, и у мушком и у женском делу повећан је број кабина. Плафони су спуштени и све је окречено.

Исто тако, окречена је чеона, и страна биоскопа до Хотелa „Парк“. Укупна вредност радова је око 1.500.000 динара, а радове је извело, после спроведених јавних набавки, предузеће „Техномаг проинг д. о.о. Краљево“.

Сада Биоскоп лепо изгледа, а и комфор посетиоца биоскопа подигнут је на виши ниво.

М.В.

Please follow and like us:
20

Primary Sidebar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial