Skip to content

Document Header

Републиканска странка Врњачка Бања на протестима уз Николу Сандуловића

Републиканска странка Врњачка Бања на протестима уз Николу Сандуловића published on

Општински одбор Републиканске странке Врњачка Бања на челу са председником Општинског одбора Драганом Богдановићем, придружила се протестној шетњи, која се сваке суботе организује у Београду.

На хиљаде грађана одазвало се позиву Републиканске странке и прикључило протестној шетњи на чијем целу је био председник Републиканске странке г-дин Никола Сандуловић.

 -Републиканска странка неће дозволити манипулацију грађана од стране Ђиласа, Јеремића и Стефановића, већ јавно позивамо ту наводну опозицију, да почне да се обраћа народу, да господа скупи храброст, изађе јавно и каже грађанима зашто су их извели на улицу, ако уопште имају шта да кажу, обзиром на то да су они генерално кривци што је Србија данас у оваквом жалосном стању у каквом заправо јесте, иначе у супротном Републиканска странка ће прузети протесте са јасним политичким циљевима.Оно што је јако важно, а што грађани треба да знају, 80 процената ових људи који шетају на протесту, дошли су због свог личног незадовољства, због сиромаштва, беде, због исељавања деце из Србије у друге земље. За говорницом на протестима морају бити људи који су гладни, очајни, самохрани родитељи, људе који су се разочарали у овако жалосну полицију какву имамо,људе који су се разочарали у правосудни систем који врши психичко тиранисање грађана и људе који су нажалост изгубили своје пензије, рекао је на протестној шетњи Драган Богдановић председник ОО Републиканске странке Врњачка Бања и члан Председништва Републиканске странке Србије.

Никола Сандуловић председник Републиканске странке обратио се јавности са протестне шетње и рекао да Републиканска странка по ко зна који пут излази на протест, али не са наводном опозицијом већ са својим грађанима.

-Ја сам на протест дошао као озбиљан опозициони лидер,као председник Републиканске странке која иза себе предводи највећи број људи, али и као грађанин и оно што морам да кажем јесте да је жалосно баш то што се иза наводне организаторе скупа заправо крију они наводно опозициони лидери, који немају храбрости да се појаве испред грађана Србије и објасне тим истим грађанима зашто шетају и протестују, са јасним и прецизним захтевима. Немају храбрости, јер знају да су умешани и разне политичке афере и свесни су да би доживели исте те звиждуке који се свакако могу чути на протесту.Свака част глумцима који су изашли и изразили незадовољство, али је запањујуће довести Раду Трајковић у Београд на протест, жену која је уништила политику на Косову и довела Србију у позицију у којој је сада.

Ми ћемо донети одлуку да ли ћемо преузети протесте, који морају бити јасни, дефинисани, са јасним циљевима и конкретним захтевима.Протести морају бити радног дана, грађанска непослушност треба да добије свој врхунац, ми треба да протестујемо испред Парламента, испред зграде у којој седи лажни председник Србије, ми треба да расчистимо са политичком прошлошћу и са онима који су нас довели довде.Ми гледамо опозицију која се нажалост крије од грађана и нема храбрости да се појави испред тих истих грађана, имамо Раду Трајковић коју је Шешељ избацио из странке због малверзација, која хоће да учи Србију како овде треба да се ради и како треба да се води Србија, а она је заправо допринела томе и један је од највећих криваца да Србија изгуби Косово. Наша парола на протесту је јасна  -“Ми смо уз народ, а не уз бивше и садашње лопове”.

Нећемо дозволити да се настави овај терор над нашим грађанима, нећемо дозволити останак Вучића на власти, али ни враћање оних који су нас предходно уништили, рекао је Никола Сандуловић председник Републиканске странке Србије.

Одбор Републиканске странке Врњачка Бања и њен председник Драган Богдановић подржаће протесте у наредном периоду, не само у Београду, већ и у осталим градовима Србије, раме уз раме са незадовољним грађанима, симпатизерима и члановима Републиканске странке.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial