Skip to content

Document Header

Рок концерт у част Војислава Нинковића Хице

Рок концерт у част Војислава Нинковића Хице published on

У част пре преминулог певача група Безваздушни Простор, Хад и Хогар Страшни, Војислава Нинковића Хице у Клубу Б у Врњачкој Бањи, 15. фебруара одржаће се меморијални концерт врњачких и трстеничких рок група.hotel breza rok koncert

Идеја је да овај меморијал постане традиционални и да преставља манифестацију која ће окупљати и сједињавати врњачку и трстеничку музичку сцену. Ове године на „Хицином меморијалу“ ће наступити групе са којима је Нинковић сарађивао Хад и Хогар Страшни, као и поједини чланови његовог првог састава Безваздушног Простора. Осим њих у понедељак у клубу Б наступиће и састави Браћа Далтон, Буллет, Људи у Глави, Погрешан Приступ, Беспутник, Конан Берберин и Певачко Друштво Милица. Улаз је бесплатан, а почетак концерта је у 21х. Војислав Нинковић Хица је током осамдесетих година био један од најпознатијих рок певача у овом крају, а музиком се активно бавио до краја живота. Био је врло омиљен од стране колега и цењен од стране публике. Улаз на свирку је бесплатан. 

КОНСТИТУИСАЊЕ СКУПШТИНЕ

КОНСТИТУИСАЊЕ ВРЊАЧКЕ СКУПШТИНЕ ЗАКАЗАНО ЗА 18.август

Председник Скупштине општине Врњачка Бања из претходног сазива, Иван Радовић заказао је Конститутивну седницу  у  уторак,  18. августа 2020. године, са почетком у 10 часова, у Великој скупштинској сали.

На седници ће бити разматран Извештај Изборне комисије Општине Врњачка Бања о спроведеним изборима за одборнике Скупштине општине, након чега ће уследити потврђивање мандата одборника, избор председника изаменика председника Скупштине општине, као и постављење секретара и заменика секретара Скупштине.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial