Skip to content

Document Header

Рок концерт у Хотелу Бреза – Клуб Б

Рок концерт у Хотелу Бреза – Клуб Б published on

У среду 18-ог новембра почетком у 21час врњачки рок музичари ће свирати за Женски центар “Милица”. Ова хуманитарна свирка ће се догодити у “Клубу Б” Хотела ,,Бреза”vrnjacka rok scena vrnjacke novine

U sredu 18-og novembra vrnjački rok muzičari će svirati za Ženski centar “Milicca”. Ova humanitarna svirka će se dogoditi u “Clubu B”, nekadašnjem Omladinskom klubu, svojevremeno kultnom mestu za izlaske u Vrnjačkoj Banji.  Nastupiće osam vrnjačkih sastava,  a sve počinje u 21h.

Zanimljivo da je jedna od grupa koja nastupa HAD upravo u ovom prostoru održala svoj prvi javni nastup daleke 1982-e godine.
Na spisku učesnika je i ponovo okupljeni sastav BRAĆA DALTON koji je radio krajem osadesetih i početkom devedesetih. Po prvi put na jednoj manifestaciji ovakvog tipa pojaviće se i Pevačko društvo Milica. Osim pomenutih sastava nastupiće i grupe: BULLET, MAJA & FRIENDS, ARMUŠI (koji ovih dana promovišu svoj novi singl), NEMIRNI i LOVE FUZZ.
Novac se prikuplja za opstanak dnevnog centra za podršku I pomoć obolelima od carcinoma I njihovim porodicama, formiranog u okviru Ženskog centra “Milica”, kroz koji je za prethodnih godinu dana rada prošlo osamdesetih obolelih od carcinoma I obučeno preko sedamsto žena u selima opštine Vrnjačka Banja samopregledu dojke.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial