Skip to content

Document Header

Рукометни камп Андрее Лекић у Врњачкој Бањи

Рукометни камп Андрее Лекић у Врњачкој Бањи published on

Остварује се стратегија локалне самоуправе да Врњачка Бања постане привлачна дестинација за спортисте. Осмишљено инвестирање у објекте и инфраструктуру било је темељ развоја спортског туризма у Врњачкој Бањи.Andrea Lekic E

Тако је од 23. до 29. јуна, по трећи пут у Врњачкој Бањи организован Рукометни камп Андрее Лекић, наше прослављене спортисткиње која жели и има потенцијал да своја знања и искуство подели са младим спортистима. Привилегију да буду учесници најбољег рукометног кампа у региону, у правом професионалном окружењу и врхунским условима имало је стотину младих спортиста од девет до деветнаест година, из десетак земаља.

– Мотив и циљ организовања Кампа је афирмација младих рукометаша и рукометашица, пружање свих неопходних услова за развој, колико год је то могуће за седам дана, много лепог дружења и лепих успомена у наредним годинама. Ово је и прилика да покажемо зашто је спорт толико здрава ствар, каже Андреа Лекић, поносна на свој пројекат.

На наше питање какви су услови за тренирање у Врњачкој Бањи и у Хотелу „Фонтана“, Андреа нас је подсетила да је од шест година колико се Камп организује, ово трећа година у Врњачкој Бањи, а први пут у новоотвореном Хотелу „Фонтана“.

– Имамо врхунске услове и надам се да ћемо и убудуће наставити сарадњу. Све оно што је неопходно, управо Хотел „Фонтана“ пружа, а налазимо се близу Хале која је феноменална и то је нешто што мислим да овом Кампу пружа максимални успех.

И ранијих година сам била у Бањи на припремама, тако да ми је ово врло добро познат терен. Врњачку Бању добро знам и увек се радо враћам, рекла нам је славна рукометашица.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial