Skip to content

Document Header

Серија “Шифра Деспот” приказује лепоте наше Бање

Серија “Шифра Деспот” приказује лепоте наше Бање published on

Продукцијска кућа „ Contrast studios “, чију су ТВ серију „Село гори а баба се чешља“ милиони гледалаца  волели и радо гледали, овога пута у сарадњи са РТВ Пинк, започео је у јануару у „Меркуру“ снимање две епизоде нове хумористичке ТВ серије „Шифра Деспот“, у којима ће гледаоци моћи да уживају већ од 16. фебруара.Scena sa snimanja u Merkuru

„Шифра Деспот“ је телевизијска викенд серија од 45 епизода. То је елегична социјална комедија нарави и менталитета која прати животне вратоломије главног јунака серије, неспретног и таличног, али талентованог компјутерског програмера Деспота Деспотовића (Ђорђе Марковић). Поред Ђорђа, у серији неке од главних улога играју Радослав Миленковић, Бранка Шелић и Тамара Крцуновић, док ће се у епизодним улогама појавити преко стотину значајних и афирмисаних српских глумаца: Љиљана Стјепановић, Олга Одановић, Радош Бајић, Михајло Јанкетић, Лидија Вукићевић, Бранислав Лечић, Катарина Гојковић, Марко Гверо, Борис Миливојевић, Дубравко Јовановић, Маријана Мићић, Милан Чучиловић, Александар Срећковић Кубура, Ерол Кадић, Бранислав Томашевић, Софија Рајовић, Ива Штрљић, Владимир Алексић, Ненад Хераковић, Недељко Бајић, Иван Вучковић, Никола Џамић, Тихомир Арсић, Даница Максимовић, Тихомир Станић и многи други.

Две епизоде серије тренутно се снимају у Врњачкој Бањи и „Меркуру“, на обострано задовољство и као плод дугогодишње успешне сарадње ове две куће. Серија ће приказати лепоте целе Србије јер се снима на преко 80 различитих локација, а епизоде снимане у „Меркуру“ и Врњачкој Бањи откриће гледаоцима чари најлепше српске бање, где главни јунаци доживљавају тренутке стварања своје љубави. Спа центар „Римски Извор“ такође је био инспиративна локација за снимање, па ће у његовим садржајима глумци уживати на сету али и у слободно време, како би адекватно напунили батерије за рад.

Ово није први пут да је „Меркур“ домаћин једној филмској екипи већ наставак већ потврђено добре сарадње са „Contrast studios“ -ом, која траје већ више од деценије, тачније од снимања серије „Село гори а баба се чешља“, у којој су неке од сцена такође представиле садржаје здравственог и спа центра „Меркур“.a snimanja na Mostu ljubavi(1)

Серија „Шифра Деспот“ се снима под продуцентском палицом Радоша Бајића и „Contrast studios“- а, а у режији Радоша Бајића и Дејана Зечевића, уз проверни креативни тим који чине: директор фотографије Предраг Јочић, монтажери Стеван Марић и Александар Поповић, дизајнер тона Игор Перовић са својим тимом. Сценографи су Драган Мићановић и Маја Ђуричић, костимограф Ивана Несторовић, а маскер Мирјана Стевовић.

Извршни продуцент пројекта је Јелена Бајић Јочић, а продуценти Жељко Митровић и Недељко Бајић. Почетак емитовања серије заказан је за 16. фебруар у 21 час на телевизији Пинк. Ова серија ће свакако у тематском, визуелном и социјалном смислу одсликати време у ком живимо…

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial