Skip to content

Document Header

Ски стаза на Гочу спремна за скијаше

Ски стаза на Гочу спремна за скијаше published on

Прошло је време када су гости у Врњачку Бању долазили само ради лечења. Данас је све више оних који желе да упознају њену околину и да се опробају у неком адреналинском спорту, ако за то постоји могућност.ski-staza-goc

На свега 12 километара од центра Врњачке Бање налази се скијалиште на Гочу, које има две ски стазе. Осим малог ски лифта који је погодан за обуку нескијаша и обуку деце, на располагању је ски лифт дужине од 470 метара и стазе од око 700 метара, са капацитетом од скоро 1200 скијаша на сат.  Дневни ски пас је 600 динара, а цена ноћног ски паса износи 800 динара.

Скијалиштем на Гочу газдује Спортски центар Врњачка Бања , а унапређење овог простора је планирано већ за следећу сезону.

” Већ следеће скијашке сезоне ова стаза ће попримити један сасвим другачији изглед . План је да се инсталирају топови за вештачко оснежавања.  У овом тренутку, стаза је утабана, припремљена и спремна за прихват свих љубитеља зимских спортова, наравно пре свега туриста који у овом периоду бораве у Врњачкој Бањи”, истиче Душан Радовић, директор СЦ Врњачка Бања.

 

С.У

 

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial