Skip to content

Document Header

Школски прибор за најугроженије

Школски прибор за најугроженије published on

Центар за социјални рад, традиционално почетком септембра, додељује школски прибор деци корисника социјалне помоћи.skol-prib-2

И ове, као и претходних година, локална самоуправа је финансирала, а Центар за социјални рад на основу спискова корисника социјалне помоћи припремио пакете школског прибора, за ученике Основних школа са подручја општине Врњачка Бања,  који живе у лошијим финансијским условима.

С обзиром да највећи број корисника социјалне помоћи живи у Ромском насељу у Грачацу, 13. септембра, организована је подела школских прибора, у поменутом насељу.skolski-prib

“И овог септембра, Центар за социјални рад традиционално наставља са поделом пакета школског прибора за децу, од првог до осмог разреда. Ове године смо обухватили децу корисника сталне социјалне помоћи, као и оне који се повремено јављају за једнократну помоћ. Реч је о породицама које су по процени надлежних комисија угрожене и којима је потребно пружити помоћ.  Ове године ћемо поделити 130 школских пакета и верујем да ћемо на овај начин олакшати почетак школске године нашим корисницима”, истиче Сандра Миодраговић, директорка Центра за социјални рад.

И у овој години, по речима директорке Миодраговић, очекује се подела огрева за кориснике сталне и једнократне социјалне помоћи.

 

С. У

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial