Skip to content

Document Header

Снажни Срећко ниже успехе

Снажни Срећко ниже успехе published on

У  организаицији ПЛК „Дисциплина“ и Powerlifting асоцијације Београда, 22. 09. 2018. одржан је Трофеј Београда у дисциплини бенч прес.srecko e

Ово такмчење које је отвореног типа и на којем су наступили и интернационални такмичари било је прилика да наш суграђанин Срећко Спасић још једном демонстрира одличну форму и у Врњачку Бању донесе још једну медаљу.

У категорији  до 105 kg, која је пословично најизазовнија,  Срећко је показао континуитет у врхунским резултатима и са подигутих 195 kg освојио друго место и сребрну медаљу, притом оставивши далеко иза себе остале такмичаре и уједно  једини запретивши државном прваку и рекордеру Душану Јовановићу у борби за прво место.

– Није било лако, али powerlifting и benc  press су дисциплине у којима никада није лако. – изјавио је Срећко за наше новине. Из такмичења у такмичење пооштрава се критеријум суђења тако да  је велики изазов морао бити превазиђен да би се постигао овај резултат. На моју срећу имао сам огромну подршку свог тренера, Весне Буђелан. Поред врхунских физичких припрема  и пре и за време такмичења Весна ми је пружила огромну мотивациону подршку и зато јој се неизмерно захваљујем. Такође хвала мом бенч прес тиму, Љубодрагу Бабићу, Предрагу Николовском, Клубу и свима који су ме подржали, рекао је Срећко.

Срећко нас је обавестио да наставља припреме за Балканско првенство, а затим  Државно првенство и Гала Куп. Ми му желимо све најбоље и пуно успеха.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial