Skip to content

Document Header

Спортски викенд у Врњачкој Бањи

Спортски викенд у Врњачкој Бањи published on

Од 22. до 24. децембра у Хали спортова „Владе Дивац“ одржаће се 11. Међународни фудбалски турнир за млађе категорије „Kids 2017“.fudb. lopta

На њему ће се такмичити деца рођена од  2005. до 2010. годишта. Организатор је традиционално Фудбалски клуб „Врњачка Бања“, а такмичења почињу данас од поднева, док у суботу и недељу сусрети почињу од 8 сати и трајаће током целог дана до 22 сати. Учествоваће преко 60 екипа, од тога 5 из Црне Горе и 7 са Косова и Метохије.

Ф У Т С А Л

Када је реч о футсалу, сениори су завршили прву половину свог такмичења и сада су на зимској паузи, али су зато активне млађе категорије (2007. и млађе годиште) које играју Минимакс лигу у Краљеву у суботу од 14 сати. Одиграће укупно два меча са „Бубамаром“ из Краљева и са „Ариљем“.

К ОШ А Р К А

Кошаркаши играју 11. коло последње ове јесени. Они путују у Нови Пазар где ће играти против тамошњег „Старог Раса“. Меч се игра у суботу од 16 сати. „Гоч“ путује ослабљен за најискусније играче.

Б Р И Џ

Бриџ клуб „Врњачка Бања“ је домаћин другог круга лиге Централне Србије, а мечеви ће се играти у хотелу „Слобода“ током викенда. Такмичиће се клубови из Централне Србије, њих седам. За наш тим наступаћеДраган Стојковић  и  Марко Младеновић  као један пар. Бошко Мариновић  и Владимир Нешић  као други пар и Дарко Радосављевић  и Владан Ђорђевић као трећи пар.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial