Skip to content

Document Header

Србија у ритму Европе – Тим Бање код председника општине

Србија у ритму Европе – Тим Бање код председника општине published on

У среду 15. јуна у сали Скупштине општине Врњачка Бања, уприличен је пријем за чланове тима Врњачке Бање на манифестацији “Србија у ритму Европе” и њихове родитеље, код председника Врњачке општине, Бобана Ђуровића.   Boban Djurović

Само финале манифестације “Србија у ритму Европе ” је на прагу. У недељу 19. јуна, од 17 часова, када ће из Спортске хале “Ада” у Ћуприји почети директан пренос на РТС 2, заплесаће и запеваће деца из 20 градова Србије, на 20 језика европских земаља.

Мађу њима, под редним бројем 19, насупиће и њих једанаесторо који чине тим Врњачке Бање: Тијана Стојковић, Ања Свилановић, Марија Божанић, Теодора Стаменковић, Анђела Ивковић, Гала Станковић, Теодора Поповић, Катарина Богићевић, Ивона Ивановић, Немања Стаменковић и Стефан Стаменковић . Они ће покушати да добију наклоност публике и жирија изводећи песму на хебрејском, а коју је доделила Амбасада Израела у Београду, овогодишњи партнер Врњачке Бање на манифестацији.

Њих једанаесторо 15. јуна у сали СО Врњачка Бања, примио је Бобан Ђуровић, први човек Врњачке општине, како би им пожелео много успеха и истакао да је Врњачка Бања, као туристичко место које обилује манифестацијама, спремна да у календар специјалних догађаја, следеће године, уврсти и највеће дечје музичко такмичење у нашој земљи, Србију у ритму Европе.

“Без обзира на пласман, ми смо поносни што у Врњачкој Бањи постоје таленти који могу да презентују наше место, који могу да представљају нашу општину и ја заиста желим много успеха, али сам пре свега задовољан што ви учествујете”, рекао је Ђуровић.

Како одлуку о победнику, осим стручног жирија који је делегиран од стране градова учесника, доносе и гледаоци путем смс-а, председник Општине Врњачка Бања је позвао Врњчане да подрже младост и таленат Врњачке Бање.

“Верујем да ће врњчани показати верност према својој средини, према својој деци и да ће путем смс порука подржати наше кандидате”, додао је први човек Врњачке општине, Бобан Ђуровић.

Према томе, у недељу 19. јуна, са почетком у 17 часова, у директном преносу на РТС 2, стартује финале овогодишње манифестације “Србија у ритму Европе”. Након извођења свих песама,  отпочеће гласање на знак водитеља, које ће трајати 20 минута. У том временском интервалу, за децу Врњачке Бање се гласа слањем, неограниченог броја порука, чија садржина гласи PESMA 19 (обавезно је написати PESMA великим словима , размак 19) и поруку послати на број 4441.

Текст: Срђан Удовичић

Фото: Милан Миторвић

 

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial