Skip to content

Document Header

Срећко Спасић – шампион државе

Срећко Спасић – шампион државе published on

Врњачки љубитељи спорта, а нарочито они који воле спортове снаге добили су недавно још једну прилику да буду поносни на врњачки спорт и наше место.srecko spasic 1

Настављајући низ успеха које је постигао ове године, наш суграђанин и шампион Балкана у bench pressu, Срећко Спасић, недавно је освојио још једно вредно одличје и постао званични првак државе у категорији до 105 кг.

Под покровитељством Powerlifting савеза Србије и Powerlifting савеза Војводине, а у организацији ПЛК „Мајевица“ дана 10. новембра ове године,  одржано  је Државно првенство у дисциплини bench press. Како популарност ове дисциплине невероватном брзином  расте,  није ни чудно да се на овом такмичењу појавио велики број такмичара, а сама важност такмичења говори о њиховој спремности и форми. У таквој, јакој кокуренцији Срећко Спасић, члан ББФК „Буђелан Весна“  потврдио је овогодишњу доминацију и константно врхунску форму,  и титули најбољег benchpressera  Балкана додао и одличје најјачег у држави, подигавши 200 кг и испунивши предвиђање које је недавно дао за наш лист.srecko spasic 2

– Срећан сам што сам остварио овај успех, како због себе самог, тако и због свог тренера, шампиона Весне Буђелан којој дугујем све везано за овај спорт и много више. Такође,  сво поштовање одајем и свом клубу и члановима мог тима на подршци, али и осталим такмичарима на фер борби. И од стране тренера и од стране такмичара сам добио коментар да никада на нашим такмичењима нису видели да тег од 200 килограма путује у вис тако снажно и сигурно. – изјавио је Срећко Спасић.

„Честитам и организатору, као и управи спортског центра „Тиквара“ у Бачкој Паланци на одличној организацији овако великог такмичења“ – додао је нови државни шампион. Ми, у сопствено, али и у име наших читалаца и свих спортских радника у Врњачкој Бањи честитамо Срећку и желимо му да и даље у наше место доноси добре вести и најсјајније медаље.

Предраг Николовски

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial