Skip to content

Document Header

Врњачка Бања добија још два кружна тока

Врњачка Бања добија још два кружна тока published on

Општина Врњачка Бања обезбедила сто милиона динара за путну инфраструктуру и изградњу два нова кружна тока на небезбедним раскрсницама.асфалтиранје улица 1

Грађевинска сезона у Врњачкој Бањи, која званично почиње 15. априла, када ће се асфалтирати  неколико улица.  Директор Општинске стамбене агенције, Бранислав Бежановић, најављује и изградњу два кружна тока, на прометним и небезбедним саобраћајницама.

„Од 15. априла, почињемо са радовима два кружна тока, један код хотела “Тонанти” (бивши хотел Славија) и други код ЈКП „Бели Извор“, који ће  бити завршени до 14. јула за Дан општине. Асфалтирање улица за које је обезбеђена пројектна документација, биће завршене до 1.маја, односно на сеоским подручијима до 15.маја“, истакао је директор Општинске стамбене агенције. Branislav_Bezanovic

Осим асфалтирања, планирано је и крпљење рупа, које су настале током зиме .
Током претходног периода, припремљено је укупно 19 пројеката од стране Општинске стамбене агенције, а први резултати видеће се већ крајем априла. За државни празник, 1.мај, Врњачка Бања већ годинама бележи висок ниво посећености, тако да се водило рачуна, како би гости и Врњчани несметано функционисали.

Које ће улице бити прве асфалтиране, можете погледати у интервјуу Радио -телевизије Врњачка Бања, који је дао директор Бранислав Бежановић.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial