Skip to content

Document Header

Стонотенисерке “Гоча” ушле у Другу лигу

Стонотенисерке “Гоча” ушле у Другу лигу published on

У години јубилеја, када СTK “ГОЧ” из Врњачке Бање слави 20 година постојања и рада, стонотенисерке овог клуба су на најбољи начин обележиле вредан јубилеј јер су у првенственом такмичењу Регионалне лиге РСТСН освојиле друго место и тако обезбедиле повратак у Другу лигу “Југ” са скором од десет победа и само два пораза.ŽENSKA EKIPA GOČA
После првог дела првенства,  играчице“ Гоча“ заузимале су другу позицију а прилику да нападну и прво место,  имале су на завршном турниру пред својим навијачима у Хали спортова “Владе Дивац”,  када су се у директном дуелу састале са лидером на табели , екипом „Пирота“ из Пирота.  С обзиром да су Врњчанке први меч против истог ривала изгубиле резултатом 2:4,  сада им је била потребна победа  са највише једном изгубљеном партијом,  како би освојиле прво место.
Врњачке играчице  играле су борбено и полетно и врло лако стигле до капиталне предности од 3:1,  победама Милутиновићеве, Димитријевићеве и капитена Марије Перовић,  која је управо у тој пресудној партији  била у прилици да донесе и титулу Врњачкој Бањи. Против прве играчице „Пирота“, Милице Ћирић, Перовићева није успела да обезбеди победу па су се тако гошће из Пирота дочепале првог места и титуле првака.
Без обзира на тај пораз од „Пирота“ , врњачке играчице оствариле су леп резултат и приказале завидну борбеност,  чиме су награђене уласком у Другу стониотениску лигу РСТСН на задовољство тренера Драгана Оцокољића,навијача и чланова управе клуба.
За екипу су током првенствене сезоне 2017/18.године играле Марија Перовић, Дуња Милутиновић, Милица Димитријевић, Валентина Крстић и Дејана Гуџић.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial