Skip to content

Document Header

Студентски парламент Факултета за Х иТ уручио новогодишње поклоне корисницима Дневног боравка УРДОУР-а

Студентски парламент Факултета за Х иТ уручио новогодишње поклоне корисницима Дневног боравка УРДОУР-а published on

У просторијама Удружења родитеља деце ометене у развоју (УРДОУР) 26. децембра чланови Студентског парламента Факултета за хотелијерство и туризам Врњачка Бања уз подршку факултета, уручили су пригодне поклоне корисницима Дневног боравка УРДОУР-а.URDOUR

Борис Ајдуковић, председник Студентског парламента овом приликом је рекао да  дружења студената са корисницима Дневног боравка трају већ осам година. Када су у могућности, бар једном недељно обиђу кориснике. Овом приликом је позвао све људе добре воље који су у могућности да помогну корисницима УРДОУР-а.

Такође,били су присутни и чланови Студентског парламента- студенти Катарина Чупић и Јован Јовановић.

Едукатор у УРДОУР-у Милена Чеперковић   је изразила захвалост на сарадњи са студентима Факултета за ХиТ, и истакла да су ова дружења традиционална.  С обзиром да су сада корисници старији, овај  новогодишњи поклон њима ће бити веома користан у свакодневном раду у боравку. У питању су миксер и апарат за галете.

Чланови УРДОУР-а организују у кафеу „База“ новогодишњи хуманитарни базар који ће трајати 26-28. децембра, од 12-17 часова. Средства од продатих новогодишњих украса, који су рукотворине израђенеи током радионица, биће употребљена за куповину новогодишњих пакетића корисницима Дневног боравка.

 

Н.П.

 

 

 

 

Please follow and like us:
error20
Tweet 20

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial