Skip to content

Document Header

Студентски парламент Факултета за Х иТ уручио новогодишње поклоне корисницима Дневног боравка УРДОУР-а

Студентски парламент Факултета за Х иТ уручио новогодишње поклоне корисницима Дневног боравка УРДОУР-а published on

У просторијама Удружења родитеља деце ометене у развоју (УРДОУР) 26. децембра чланови Студентског парламента Факултета за хотелијерство и туризам Врњачка Бања уз подршку факултета, уручили су пригодне поклоне корисницима Дневног боравка УРДОУР-а.URDOUR

Борис Ајдуковић, председник Студентског парламента овом приликом је рекао да  дружења студената са корисницима Дневног боравка трају већ осам година. Када су у могућности, бар једном недељно обиђу кориснике. Овом приликом је позвао све људе добре воље који су у могућности да помогну корисницима УРДОУР-а.

Такође,били су присутни и чланови Студентског парламента- студенти Катарина Чупић и Јован Јовановић.

Едукатор у УРДОУР-у Милена Чеперковић   је изразила захвалост на сарадњи са студентима Факултета за ХиТ, и истакла да су ова дружења традиционална.  С обзиром да су сада корисници старији, овај  новогодишњи поклон њима ће бити веома користан у свакодневном раду у боравку. У питању су миксер и апарат за галете.

Чланови УРДОУР-а организују у кафеу „База“ новогодишњи хуманитарни базар који ће трајати 26-28. децембра, од 12-17 часова. Средства од продатих новогодишњих украса, који су рукотворине израђенеи током радионица, биће употребљена за куповину новогодишњих пакетића корисницима Дневног боравка.

 

Н.П.

 

 

 

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial