Skip to content

Document Header

Све више страних гостију у “Меркуру”

Све више страних гостију у “Меркуру” published on

Модернизација пословања у свим елементима као и прилагођавање свих садржаја захтевима савременог госта доводе у “Меркур” све већи број страних гостију. Томе у прилог говори чињеница да је током протеклог викенда у Меркур стигла организована група гостију са Кипра.merkur

Успешна вишегодишња сарадња са туристичком агенцијом Херкулес Травел из Крагујевца настављена је и овог лета, тако да група од тридесетитроје Кипрана има прилику да се одмори и ужива у “Меркуровим” садржајима. Christodoulos Koyionis, , власник туристичке агенције Херкулес Травел, истакао је да као и претходних година пријатељски односи чине да сваки наредни сусрет представља велико задовољство, како за госте са Кипра, тако и за запослене у Меркуру.

Гостима са Кипра, како кажу, посебно пријају минералне воде и медицински третмани, као и богата понуда опуштајућих масажа и услуга у Wеllnes и Пелод центру. Кроз организоване излете они ће бити у прилици да упознају и околину Врњачке Бање тако да готово сви гости обиђу манастире и присуствују културним догђајима.

Интересовање иностраних гостију за услугама Меркура не чуди, уколико се има у виду да је понуда сваке године све богатија, па се у ову установу не долази само на лечење, већ и на одмор и релаксацију.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial