Skip to content

Document Header

СВЕЧАН ИСПРАЋАЈ МАЛИХ МАТУРАНАТА У ОШ „МЛАДОСТ“ ВРЊЦИ

СВЕЧАН ИСПРАЋАЈ МАЛИХ МАТУРАНАТА У ОШ „МЛАДОСТ“ ВРЊЦИ published on

У петак, 26. јуна 2019. год. у холу ОШ „Младост“ Врњци свечано су додељена сведочанстава ученицима осмог разреда.

Присутнима се обратио директор школе Игор Дрманац који је поздравио ученике, родитеље  и колеге истакавши да ова школа већ пету годину за редом обележава испраћај осмака на достојанствен начин, истакавши да су осми разред завршила 32 ученика, од тога два ученика завршило је разред са Вуковим дипломама. То су Маша Бисерчић и Лазар Димитријевић. Посебне дипломе стекло је десет ученика. За ученика генерације проглашен је Лазар Димитријевић, који је био учесник многобројних такмичења. Ученик генерације поред књига добио је и ручни сат.

Директор Дрманац нагласио је да су ученици са одличним успехом награђени књигама и похвалама. Уследио је кратак видео клип ученика ове генерације, а потом су се обратиле одељењске старешине Љубан Стевановић и Олгица Луковић емотивним говорима подсетивши  присутне на њихово одрастање, учење и несташлуке, изазвавши буру емоција пропраћену аплаузима.   

Након говора одељењских старешина приступило се свечаном потписивању и уручивању сведочанстава, уверења и диплома. На пројекционом платну смењивале су се слике матураната уз пријатне звуке музике.

Директор је на крају ученицима пожелео здравље, срећу, успех и упис жељене школе.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial