Skip to content

Document Header

Свечана додела диплома у УТШ

Свечана додела диплома у УТШ published on

Свечана додела диплома матурантима Угоститељско-туристичке школе са домом ученика у Врњачкој Бањи организована је 16. јуна у Конгресном центру Хотела „Звезда“.UTS dodela diploma

Свечаност је организована у част 63. и  64. генерације матураната, за 174 ученика који су, након три или четири године, успешним радом и учењем стекли једно од шест звања из области угоститељства и туризма.Свечаности је присуствовао велики број пријатеља школе из земље и иностранства, представници локалне заједнице, директори школа и установа, представници удружења, пензионери и родитељи.

– Драги матуранти, треба да будете поносни што носите са овог места у свет диплому на којој стоји печат врњачке Угоститељско – туристичке школе. То су дипломе образовних профила који су најтраженији у свету рада а издате су од школе која ствара успешан кадар, и која у нашој земљи има реноме, рекла је Јелена Чеперковић, директорка Школе.

Захвалнице и књиге су добили ученици који су успешно представљали УТШ на многобројним међународним такмичењима.

Директорка је пре проглашења најбољих ученика у генерацији похвалила колектив и међу њима, посебно се захвалила разредним старешинама: Јованки Милутиновић, Немањи Милосављевићу, Данијели Рсовац, Соњи Вучковић, Данијели Васовић, Марији Каравесовић, Рити Јовановић и Милијани Бабић.

За ученика генерације проглашен је Миливоје Трошић.

Ученици школе – хор, рецитатори, драмска секција извели су пригодан уметнички програм.

М.В.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial