Skip to content

Document Header

СВЕТОЗАР СТАЈКОВАЦ ОДБРАНИО ШАМПИОНСКУ ТИТУЛУ

СВЕТОЗАР СТАЈКОВАЦ ОДБРАНИО ШАМПИОНСКУ ТИТУЛУ published on

Појединачно првенство Србије у џудоу за припаднике Војске и Полиције у сениорској мушкој и женској конкуренцији одржано је 23. јуна у организацији Џудо савеза Србије, у Установи „Вождовачки центар Шумице“ у Београду.

Такмичење у коме се надметало 98 такмичара отворио је бригадни генерал Синиша Радовић који је пожелео спортску срећу учесницима.

И наш суграђанин Светозар Стајковац, студент Криминалистичко полицијског Универзитета у Београду, учествовао је на овом такмичењу.

Светозар је поновио успех од прошле сезоне, поново је освојио прво место у категорији +100 kg и тако одбранио шампионску титулу од прошле године. Он је до златне медаље дошао након четири меча и исто толико победа над својим противницима.

– Одбранити титулу на овако великом такмичењу није било ни мало лако. Конкуренција је у односу на прошлу годину била много јача и било је много више пријављених такмичара. Овај успех, као и ово такмичење за мене има посебну драж јер спаја љубав према спорту којим се већ 12 година бавим, са мојом будућом професијом, рекао нам је шампион Стајковац.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial