Skip to content

Document Header

Светска звезда електро сцене Green Velvet наступа на Lovefest Fire

Светска звезда електро сцене Green Velvet наступа на Lovefest Fire published on

До доласка Green Velvet-а, легенде светске електро сцене остало је још три дана, а улазнице за Heineken Lovefest Fire су готово распродате!Green Velvet

До краја дана у продаји ће бити још само 100 карата за најбрже, а улазнице се могу купити у свим пословницама Eventima и Gigs Tix-а или наручити на сајту www.lovefest.rs.
Због незапамћеног интересовања за догађај и посетилаца који долазе чак и из околних земаља, Green Velvet ће у суботу наступити у једном од највећих хангара Луке Београд, који продукција фестивала премијерно користи за своје догађаје. У новом простору неће изостати ни специфична сценографија, а овог пута за само 100 најватренијих фанова Green Velveta креиран је и посебан backstage, за који се улазнице и даље могу купити на благајнама оператера или на сајту www.lovefest.rs.
Curtis Jones, познат и под псеудонимом Cajmere, а свету најпознатији под култним именом Green Velvet  после готово пет година поново долази у Србију. Аутор култних електронских нумера „Flash“, „La La Land“, „Answering Machine“, “Percolator” и бројних других које су снажно утицале на цео један музички жанр, ове године обележава 25 година рада.
На београдски Heineken Lovefest  Fire, Green Velevet  доноси и песме са новог албума, чији називи између осталих носе поруке “Think”, “Rise” и “Be fearless”. За само три дана на бини ће осим светске легенде, наступити и Дејан Милићевић, као и Мањане и Никола Вемић у б2б сету.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial