Skip to content

Document Header

„ТОНАНТИ“ АМБАСАДОР ДОБРЕ УСЛУГЕ

„ТОНАНТИ“ АМБАСАДОР ДОБРЕ УСЛУГЕ published on

За 2019. годину признање „Амбасадор добре услуге“ освојио је и Хотел „Тонанти“, Врњачка Бања,

Највећа признања у хотелској индустрији Србије, под брендом „Амбасадори добре услуге“ за 2019. годину, додељена су 14. годину за редом на Гала вечери хотелијера, одржаној 17. децембра у београдском Хотелу „Crowne Plaza“ у организацији редакције часописа „Туристички Свет“, а уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација.

Овај хотелијерски „Оскар“ представља својеврстан знак препознавања за најуспешније у хотелској индустрији, туризму и пратећој привреди, за оне који су се издвојили од других: успешним пословањем, бескомпромисним квалитетом, новим стандардима, авангардним пројектима, креативним, профитабилним концептима, практичним вештинама… оне који стално улажу у сопствени развој и развој својих запослених.

О добитницима признања одлучивао је шесточлани жири, у саставу: председник жирија проф. др Слободан Унковић, професор емеритус Универзитета Сингидунум, Радомир Самчевић, оснивач и директор Агенције ХТ, др Љиљана Косар, професор Београдског Универзитета, Јелена Шулеић, генерални директор београдског хотела Амстердам, Пеђа Филиповић, оснивач WAPF и Љиљана Реброња, главни и одговорни уредник „Туристичког Света“.

Према речима Љиљане Реброње за 14 година број „Амбасадора добре услуге“ нарастао је на више од две стотине и захваљујући добрим селекторима – нико  још није испао из тог елитног клуба.

– Ексклузивну ознаку квалитета и симбол престижа, који носи, пре свега, снажну, мотивишућу поруку да је исказивање захвалности и поштовање људи најјачи ветар који подиже крила свих малих и великих „амбасадора“ подстичући их да у посао улазе са страшћу и да га раде посвећено, наш је мотив за доделу ових признања, рекла је Љиљана Реброња.

За 2019. годину признање „Амбасадор добре услуге“ освојио је и Хотел „Тонанти“, Врњачка Бања, у категорији „Хотелски тим сектора хране и пића“. Награду је у име Хотела примила Санела Ћоћић, шеф рецепције.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial