Skip to content

Document Header

Туристичка агенција “SPA Travel”: Путовања по мери савремених туриста

Туристичка агенција “SPA Travel”: Путовања по мери савремених туриста published on

Туристичка агенција „SPA Travel & Service“ из Врњачке Бање се бави издавањем апартманског и хотелског смештаја у Врњачкој Бањи, продајом аранжмана свих водећих туроператера у нашој земљи, организовањем излета до атрактивних локалитета  у околини Врњачке Бање, организацијом саветовања, семинара…spa travel

Ова туристичка агенција,  једна од најпознатијих у Врњачкој Бањи,  ове године слави јубилеј десет година рада. О раду агенције, савременим туристичким трендовима и плановима, власници агенције  Никица Пантовић и Милош Тиосављевић  рекли  су следеће:

– За новогодишње празнике преко наше агенције дошло је око хиљаду странаца који су били смештени углавном у хотелима, али и апартманима и вилама у Врњачкој Бањи. По први пут, може се рећи да смо у хотелима имали више страних него домаћих туриста. Највише је било бугарских држављана, око 90 одсто, затим је било гостију из Македоније, Румуније, Грчке и имали смо једну мању групу из Албаније. Смештај смо обезбедили у „Новом Меркуру“, „Банбусу“, „Лидер С“, затим у „Краљу“, „Престижу“, „Zepter“-у и „Цветним конацима“. Аранжмани су се кретали од 140 до 230 евра у зависности од броја дана,  као и категорије смештаја. Оно што нас запослене у Туристичкој агенцији „SPA Travel & Service“ радује јесте то што нисмо имали ни једну притужбу наших корисника, каже Никица Пантовић.spa travel 3

Међутим,  интересантно је да ова туристичка агенција није доводила иностране туристе само у Врњачку Бању, већ су  продавали и новогодишње  аранжмане у Шапцу –  хотел „Слобода“, капацитета око 240 смештајних јединица; у Крагујевцу хотеле „Шумарице“ и „Зеленгора“, затим у Ивањици хотел „Парк“ око 50 смештајних јединица, у Вршцу  у хотелу „Србија“ и у Краљеву,  смештај у хотелима „Турист“ и „Кристал“, прича Милош Тиосављевић.

Занимљиво је да су у туристичкој понуди постала јако популарна туристичка путовања викендом и празницима. Сарађујемо са бројним туристичким агенцијама из Бугарске које имају туре током целог лета. Кад је реч о Врњчанима који путују преко „SPA Travel & Service“ на првом месту су летовања у Грчкој и то: Олимпска регија, Халкидики, у последњих неколико година све су популарники Крит и Скијатос, затим ту су летовања у Турској- Анталијска регија, Шпанија и Сицилија.

Тренутно су актуелна зимовања,  а најповољнија понуда је за  Банско и Боровец у Бугарској.spa travel 4

У агенцији се припремају за предстојеће сајмове туризма, пропагандни материјал је већ стигао. Први сајам је у Софији и одржаће се од 14. до 16. фебруара. Туристичка агенција „SPA Travel & Service“ из Врњачке Бање имаће свој штанд и наступиће у оквиру Туристичког савеза Србије. Затим одлазе на домаћи сајам туризма у Београду, а који се одржава од 22. до 25. фебруара.

Сви заинтересовани за путовања могу се информисати о жељеним дестинацијама и врсти путовања а дочекаће их љубазни туристички радници.

 

Мила Васојевић

 

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial