Skip to content

Document Header

Туристичка организација Врњачка Бања на Сајму туризма у Београду

Туристичка организација Врњачка Бања на Сајму туризма у Београду published on

Београдски Сајам туризма највећа је туристичка манифестација у земљи и југоисточној Европи, која скоро 40 година испуњава светске стандарде у пословању, са излагачима гради партнерске односе, а квалитетном понудом и разноврсним дешавањима сваке године привлачи све већи број посетилаца. sajam turizmaМеђународни сајам туризма, одржан је од 23. до 26. фебруара, под слоганом “Уживајте на време!”. На сајму се представило више од 1.100 излагача из 56 земаља, а први пут је своје туристичке потенцијале представила Национална туристичка агенција Кине, са седиштем у Будимпешти, док су посетиоци имали прилику да упознају и регионе Руске Федерације.
На 39. Сајму туризма у Београду, представила се и Туристичка организација Врњачке Бање, која је имала један од најпосећенијих штандова , где је госте сајма упознала са туристичком понудом Врњачке Бање, за ову 2017. годину.
“Акценат је стављен на припрему јубилеја, 150. година организованог бављења туризмом, који нас чека наредне године, а текуће ствари су манифестације, понуда хотелијера, ресторатера. Осим наведеног, имамо и произвођаче алкохолних пића, тако да је Врњачка Бања објединила комплетну понуду свих туристичких актера oпштине Врњачка Бања. Посећеност нашег штанда је изузетно добра и могу рећи да је боља него прошле године. Учешће на сајму не само да представља могућност да презентујете своје потенцијале, већ и да обновите и стекнете нека нова пријатељства, са другим туристичким организацијама, туристичким агенцијама и будућим гостима”, истиче Иван Трифуновић, директор ТО Врњачка Бања.

Поред традициналних манифестација као што су Врњачки карневал, Love fest, Фестивал филмског сценарија и Мото скуп који ће бити одржан другу годину за редом, у Врњачкој Бањи ће ове године бити одржан и камп водених спортова “Number one”. Тим поводом на штанду ТО Врњачка Бања, одржана је конференција за медије, на којој су се обратили директор Wind sport-а и главни кординатор, Никола Рађен, кординатор Драгана Ивковић и директор Спортског центра Врњачка Бања, Душан Радовић.
Радовић је истакао да општина Врњачка Бања у последњих неколика година улаже велика средства у развој спортског туризма и да без лажне скромности Врњачка Бања полако постаје национални спортски центар, док су Рађан и Ивковић позвали све малишане од 7 до 16 година да се придруже кампу водених спортова “Number one”, који ће бити одржан у периоду од 15. јула до 12. августа у четири смене у трајању од недељу дана, уз подршку оних који су број један у спортовима на води.
С.У

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial