Skip to content

Document Header

У ХОТЕЛУ „ФОНТАНА“ ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ФРАНЦУСКЕ НОВИНАРЕ

У ХОТЕЛУ „ФОНТАНА“ ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ФРАНЦУСКЕ НОВИНАРЕ published on

Конференција за француске новинаре из области бањског, велнес и спа туризма, одржана је 26. јуна у Хотелу „Фонтана“

Француски новинари су у Србији од 25. јуна, а њихова прва дестинација била је Врњачка Бања, коју су упоредили са најпознатијом француском бањом Виши. Један од учесника конференције био је и уредник часописа „Антиејџ“, Тијери Пиолато,  који је рекао да је врло позитивно изненађен високим стандардима који су успостављени у туристичкој понуди Врњачке Бање и Хотела „Фонтана“ и да ће урадити све што је могуће да доведу француске туристе код нас.

 Организацију доласка француских новинара из области бањског, велнес и спа туризма иницирало је Удружење „Ја волим Француску“ из Београда,  а спровели су је Туристичка организација Врњачке Бање, Удружење бања и Хотел „Фонтана“. Удружење „Ја волим Француску“, према речима председнице Удружења Славице Новаковић, бави се културним, туристичким и економским пројектима између Француске и Србије, тако су и дошли на идеју да организују студијско путовање за еминентне француске новинаре из области туризма. Њени утисци су фасцинантни а француски новинари су Хотел „Фонтану“ поистоветили у својим коментарима са елитним хотелима бања као што су Виши и Евијан у Француској. Задовољни су услугом, велнес центром и потенцијалима Хотела „Фонтана“.

Председник општине Бобан Ђуровић рекао је на конференцији за француске новинаре да смо направили велики искорак ка иностраном тржишту управо конекцијом  са људима који се баве туризмом у Француској, који имају најпознатије магазине у области туризма и који сарађују са туристичким агенцијама у Француској.  Циљ ове посете је да их упознамо са потенцијалима Врњачке Бање и на тај начин отворимо врата према тржишту Француске.

С.Станојчић

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial