Skip to content

Document Header

У просторијама УРДОУР-а обележена крсна слава

У просторијама УРДОУР-а обележена крсна слава published on

На дан Успења Пресвете Богородице, 28. августа у просторијама УРДОУР-а владала је свечана атмосфера.proslava urdour

Ту су се чланови Удружења родитеља деце ометене у развоју окупили да са својим педагозима и васпитачима као и родитељима и гостима прославе своју крсну славу. Ово Удружење у Врњачкој Бањи постоји 12 година и из године у годину постиже значајне резултате на плану укључивања и социјализације деце ометене у развоју у средину у којој живе.  Домаћин славе, ове године, био је Стеван Миљковић чија се породица потрудила за славски колач и богат славски мени, мада су се и пријатељи придружили доносећи домаће колаче.

Славски обред, укључујући и сечење славског колача обавио је Слободан Глишовић, свештеник Српске православне цркве, а потом је изведена песма о Мајци Марији коју су чланови Удружења научили уз помоћ учитељице Вучице Тодоровић.urdour slava 2

Свакако треба похвалити помоћ и подршку УГ „Новоселац“ и Жарка Марковића који су допринели да Удружење слави у чистим, окреченим просторијама. Надасве заслуге за топлу славску атмосферу припадају: Милени Чеперковић, Милунки Ђорђевић, Горици Јовановић, Снежани Прибаковић и Јелени Петричковић.

М.В.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial