Skip to content

Document Header

Ученици Гимназије одржали јавни час на тему “Љубав”

Ученици Гимназије одржали јавни час на тему “Љубав” published on

Јавни час на тему „Љубав“ одржан је 14. фебруара у салону Народне библиотеке „Др Душан Радић“. javni čas

Овај час припремали су професори Већа друштвених предмета: историје, социологије, психологије, веронауке и филозофије и био је мозаичког карактера. Сваки професор најавио је своју групу ученика који су говорили стихове, своје записе, припремили су и приче о великим љубавима кроз историју. Јавни час отпочео је речју Владимира Јовановића који је говорио о два свеца који се прославља 14. фебруара, Св. Трифуну, хришћански празник, у народу познат као заштитник виноградара и Св. Валентину кога слави католичанство. Млађи нараштај 14. фебруар слави као Дан заљубљених.

Било како било тамо где је љубав, тамо је и доброта, хуманост. Имали смо на овом часу и шта да научимо и да се подсетимо. Овај пут све похвале за директорку Гомназије, Дојну Стодић као и за све професоре који су с пажњом пратили oно што су њихове колеге припремиле.javni čas

Актив професора у саставу: Светлана Магдаленић, Ивана Радивојевић, Јасна Вукмировић, Драгослав Ђуровић и поменути Владимир Јовановић заслужују све похвале за одабир тема и рад са ученицима. Шта рећи за ученике. Bили су  сјајни и прелепи у својој младости, добро су се снашли пред бројном публиком. Потрудили су се и да на листама направе препоруке за најбоље књиге, филмове, музичке нумере итд.

И за крај професори су приредили послужење .

М.В.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial