Skip to content

Document Header

Учеснице манифестације “Србија у ритму Европе” на пријему код председника Општине

Учеснице манифестације “Србија у ритму Европе” на пријему код председника Општине published on

Након успешног такмичења и освојеног трећег места на највећој дечијој манифестацији „Србија у ритму Евопе“ одржаном 25. јуна у Сомбору, представнице Врњачке Бање имале су пријем код председника Општине, Бобана Ђуровића. вр.бања у ритму европе

Честитао им је на оствареном трећем месту,   што је био велики успех, с обзиром да је Врњачка Бања  мање место која је за конкуренцију имала  велике градове.

Шесточлани тим који је представљао Бању на такмичењу „Србија у ритму Европе“ су Катарина Богићевић, Милица Ћирић, вокали, Ања Свилановић, Теодора Стаменковић, Марија Стаменковић и Ивана Ивaновић.

Девојчице су добиле позив од председника општине да буду гости 14. јула када Врњачка Бања обележава Дан општине. Катарина Богићевић  се у име тима захвалила  на великој пдршци председнику општине, локалној самоуправи и координатору Срђану Удовичићу.vr.banja u evropi

Срђан Удовичић,  координатор манифестације за Врњачку Бању истакао је да су од продукције, Туристичке организације Сомбора и Суботице  добили су  све  похвале, одличну интернет промоцију, која је веома професионално урађена. Медијски је веома добро пропраћена манифестација, медијски најјача кампања Врњаке Бање. Гледаност је била велика , а само такмичење је се директно емитовало на Прва Тв.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial