Skip to content

Document Header

УХАПШЕН ПРЕВАРАНТ

УХАПШЕН ПРЕВАРАНТ published on

С. П. (1954) из Врњачке Бање, ухапшен је 17. новембра и задржан до 48 сати због основа сумње да је од априла ове године, преваром довео у заблуду седам особа.vrnjacka banja uhapsen prevarant

У заједничкој акцији припадника Министарства унутрашњих послова из Краљева и Крушевца расветљено је седам кривичних дела преваре извршених на подручју Врњачке Бање и Александровца.

С. П. (1954) из Врњачке Бање, ухапшен је 17. новембра и задржан до 48 сати због основа сумње да је од априла ове године, преваром довео у заблуду седам особа из Краљева, Александровца и Београда да му позајме или дају новац ради прибављања радне дозволе и визе за рад у Швајцарској.

Сумња се да је С. П. на овај начин прибавио противправну имовинску корист од око три милиона динара.

Након саслушања, судија за претходни поступак Основног суда у Краљеву, на предлог тужиоца, одредио је осумњиченом притвор до 30 дана.

Због сумње да је С. П. преварио већи број грађана, МУП позива оштећене који препознају као осумњиченог особу на фотографији да непосредно или на бројеве телефона 036/364-128  и  036/364-116 пријаве ова кривична дела.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial