Skip to content

Document Header

„УКУС ФЕСТ“ НА ВРЊАЧКОЈ ПРОМЕНАДИ

„УКУС ФЕСТ“ НА ВРЊАЧКОЈ ПРОМЕНАДИ published on

Први тим „Укус Фест-а“ показао је зашто их зову шампионима и  представио најбоље излагаче из целе Србије и региона.

Доласком јесени, 3. и 4. октобра, на тераси Ресторана „Истра“ одржан је  карневал чаробних укуса, „Укус Фест“, изабран од најбољих домаћих производа.

Први тим „Укус Фест-а“ показао је зашто их зову шампионима и  представио најбоље излагаче из целе Србије и региона. „Укус Фест“ је манифестација континуираног карактера, која промовише пољопривредну производњу, прераду и продају, у форми модерних презентација хране и пића, три пута годишње.

Први на менију је „Пролећни укус Фест“, а идеја Фестивала је да свим посетиоцима буде приказан квалитет српске хране. Посетиоци тада имају прилику да се засладе старим добрим пекмезима, џемовима, орасницама, крофнама, домаћим колачима и слаткишима али и да дегустирају најбоље сиреве, сухомеснате производе, вина, ликере и ракије.

Поред пољопривредних произвођача, фестивал окупља и позната имена у свету пољопривреде, технолошких иновација, маркетинга, пољопривредних института и других образовних институција, које помажу произвођачима у унапређењу њихове производње и пласирању производа.

С. Станојчић

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial