Skip to content

Document Header

Ускоро почиње реконструкција ОШ “Младост”

Ускоро почиње реконструкција ОШ “Младост” published on

У кабинету председника Општине Бобана Ђуровића, 8. децембра   одржан је  радни састанак о динамици радова на реконструкцији ОШ „Младост“ у Врњцима.radni sastanak

Реконструкција школе обухвата комплетну замену столарије на школи, сређивање санитарних чворова и сређивање топлог пролаза ка фискултурној сали. Укупна финансијска средства за реализацију Пројекта су 22 милиона динара, од тога 50% је обезбедило Министарство привреде и 50% је обезбедила општина Врњачка Бања. Састанку су поред председника Општине, присуствовали и деректор школе “Младост” Врњци, Игор Дрманац, представници “Интерклиме”.

По речима Игора Дрманца, директора школе, локална самоуправа је у име школе“ Младост“  Врњци конкурисала код Министарства привреде у  оквиру пројекта „Градимо заједно“. У питању су три пројекта : завршетак  спортске сале у Врњцима, реконструкција санитарних чворова и замена столарије на матичној школи. Поред председника општине Врњачка Бања,  Бобана Ђуровића, велику улогу у добијању средстава за овај пројекат имали су и људи који су учествовали на самим пројектима, попут Ђорђа Миодраговића који је био задужен за израду пројектне документације. Велику помоћ школа  је добила захваљујући руководиоцу Сектора за локални економски развој општине Врњачка Бања, Јелени Богојевић, као и од Дирекције за планирање и изградњу, Бранислава Бежановића. Анекс спортске сале,  предвиђен пројектом подразумева доградњу свлачионице,  техничких просторија и санитарног чвора. Извођач радова је „Интерклима“ , која је изабрана од четири понуђача који су се одазвали  јавном позиву од старне Министарства привреде. Не зна се још увек да ли радови почињу крајем децембра или ће се кренути у фебруару следеће године.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial