Skip to content

Document Header

Успех младих врњачких пливача

Успех младих врњачких пливача published on

Како сазнајемо од Слободана Бонџића, професора физичке културе и учитеља пливања, врњачки млади пливачи постигли су запажене раезултате на два последња пливачка митинга на којима су учествовали.

У организацији пливачког клуба „Фока“ у Крагујевцу је 21. октобра, на затвореном базену Спортског центра „Парк“ одржано такмичење у пливању. Уз учешће неколико стотина пливача из земље и иностранства, такмичење је одржано у 12 дисциплина у осам узрасних категорија у мушкој и женској конкуренцији. Врњачки пливачи освојили су шест медаља и то: две златне – Милош Весић 50 метара слободним стилом и Марија Васовић 50 метара прсно и четири сребрне медаље – 100 метара слободним стилом, Милица Трифуновић 100 метара прсно, Данијел Топаловић 50 метара прсно и Тијана Марковић 200 метара мешовито.

У организацији ПК „ Свети Никола“ из Ниша 16 и 17. децембра одржан је XXVI по реду међународни пливачки митинг. На базенима Спортског центра „Чаир“ у изузетно јакој конкуренцији -370 пливача из 45 клубова Врњчанке су исвојиле три бронзане медаље – Тијана Марковић 400 метара слободним стилом и Марија Васовић у две категорије 50 метара прсно и 200 метара прсно.

М.В.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial