Skip to content

Document Header

Утисци светских звезда са Lovefesta

Утисци светских звезда са Lovefesta published on

Lovefest- апсолутни техно рај!sven vath

Од затварања јубиларног Lovefesta , који се одржао у Врњачкој Бањи у периоду од 4-6. августа, прошло је три дана, а сви они коју су били део овог деценијског издања фестивала и даље сабирају утиске.

Велики светски извођачи за фестивал љубави имали су само речи хвале и током три вечери били импресионирани масом испред себе.

Највећа звезда фестивала Sven Vath убрзо после наступа на својој фан страници објавио је десетак фотографија које су најбоље осликале врелу атмосферу у публици и захвалио се свима на пре свега бомбастичној бини и још бољој публици, која је све време ђускала уз њега.

Markus Fix је изјавио да је ово за њега био до сада највећи наступ, а   Daniel Stefanik је кратко рекао да је Lovefest апсолутни техно рај !Pan-Pot_Lovefest-2016

Речи хвале имали су и Ellen Allien, Robert Dietz, двојац Pan- Pot,  као и  Ben Klock, који је своју импозантну фотографију поделио са више хиљада фанова на Инстаграму.

Zenker Brothers- Dario и Marco Zenker, браћа која су на свом наступу на Fire Stage-у „запалила“ публику испред себе,  после наступа одлучили су да буду део ње. Обукли су мајице са натписом „Србија“, ставили шајкaче и уживали испред бине са више од 30.000 људи.

Одушевљење фестивалом нису крили ни представници Heineken-a,  којима је ово четврта успешна година сарадње са Lovefest-om.Zenker-Brothers_Lovefest-2016

 

Н.П.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial